Jussin Jättikirppis tarjoaa täyden tuottotakuun kirpputorimyyjille. Mikäli myyntituottosi eivät kata pöytävuokraasi, saat rahasi takaisin! Kertyneet myyntituotot tilitetään joka tapauksessa sinulle, eli jäät taatusti plussan puolelle. Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa, että haluat tuottotakuun voimaan – mikäli ehdot täyttyvät, saat rahat aina takaisin pyydettäessä.

Tuottotakuu on voimassa kaikissa itsepalvelupöydissä. Tuottotakuun piiriin eivät kuulu vitriinipaikat tai isommat loossit. Takuu voidaan myöntää enintään neljän viikon aikaisesta pöytävuokrasta siltä ajalta, jolta myyntituotot eivät yllä kattamaan pöytävuokraa.

Tuottotakuun tarkoitus on luoda turvaa kirpputorimyyjälle, jotta kenenkään ei tarvitse jäädä miinukselle.

ESIM. 1. Jos kahden viikon kokonaismyynti kattaa 1. viikon pöytävuokran, mutta ei 2. viikon pöytävuokraa, hyvitetään vain yhden viikon pöytävuokran summa.

ESIM. 2. Jos kahden viikon kokonaismyynti kattaa kahden viikon pöytävuokran jo 1. viikolla, mutta 2. viikolla myyntiä kertyy alle pöytävuokran hinnan verran, tuottotakuun ehdot eivät täyty.

Tuottotakuun ehdot

1. Kirpputorimyyjä hinnoittelee tuotteensa Kirppari-Kalle -tilinsä kautta ”Tuotteiden hinnoittelu” -kohdassa. Tuottotakuun edellytys on, että myydyistä tuotteista jää tieto myynnin seurantaan tuotteen kuvauksen kera. Näin henkilökunta voi tarkastella mahdollisen hyvityspyynnön syitä ja auttaa kirpputorimyyjää myymään menestyksekkäämmin.

2. Kirpputorimyyjä pitää myynnissä pääsääntöisesti hyväkuntoisia ja ehjiä tuotteita. Takuu ei päde, mikäli henkilökunta toteaa, että kirpputorimyyjä pitää tarkoituksellisesti huonokuntoista ja myyntikelvotonta tavaraa myynnissä useita viikkoja, eikä myyntituottoja sen takia kerry.

3. Kirpputorimyyjä pitää myyntipöydän hyvässä järjestyksessä ja sopivan täynnä myynnin maksimoimiseksi. Takuu ei päde, mikäli henkilökunta toteaa, että kirpputorimyyjä pitää myyntipöydän tarkoituksellisesti epäjärjestyksessä tai liian täynnä niin, että ostaja-asiakkaat eivät löydä pöydästä ostettavaa, eikä myyntituottoja sen takia kerry.

4. Kirpputorimyyjä uudistaa myyntipöydän tarjontaa pitkäkestoisissa varauksissa. Takuu ei päde, mikäli henkilökunta toteaa, että kirpputorimyyjä pitää jatkuvasti myynnissä samoja tuotteita, jotka eivät ole menneet kaupaksi aikaisemmillakaan myyntijaksoilla, eikä myyntituottoja sen takia kerry.

5. Kirpputorimyyjä hinnoittelee tuotteet alueen kirpputorien yleisen hintatason mukaisesti. Takuu ei päde, mikäli henkilökunta toteaa, että kirpputorimyyjä hinnoittelee tarkoituksella tuotteensa selvästi ylä- tai alakanttiin niin, että myyntituottoja ei sen takia kerry.

6. Kirpputorimyyjä pitää tuotteitaan myyntipöydässä koko varatun myyntijakson ajan. Tuottotakuu ei päde, mikäli kirpputorimyyjä on estynyt tuomaan tuotteitaan myyntiin varattuna ajanjaksona eikä peruuta pöytävarausta ajoissa. Tuottotakuu ei päde, mikäli kirpputorimyyjä kesken myyntijakson poistaa tavarat myynnistä, vaikka hän ilmoittaisi siitä henkilökunnalle.

7. Kirpputorimyyjä jää asiointinsa aikana kokonaisuudessaan tappiolle. Mikäli kirpputorimyyjällä on samanaikaisesti useampi myyntipöytä tai peräkkäiset myyntijaksot eri pöydissä: Tuottotakuu ei päde, mikäli myyntituotot kattavat kaikkien pöytien vuokrat riippumatta siitä, mistä pöydistä tuotto kertyi. Nyrkkisääntö on, että mikäli tuotto on suurempi kuin pöytävuokrat, tuottotakuuta ei hyvitetä.

8. Kirpputorimyyjä toimii kirpputorin omien sääntöjen ja hyvän tavan mukaisesti, eikä aiheuta toiminnallaan harmia muille kirpputorimyyjille.

Mikäli kirpputorimyyjän toiminta täyttää tuottotakuun ehdot eikä siitä huolimatta saa pöytävuokran hinnan suuruista summaa myyntituotoistaan, Jussin Jättikirppis hyvittää pöytävuokran suuruisen summan kirpputorimyyjälle. Kertyneet myyntituotot tilitetään joka tapauksessa kirpputorimyyjälle.

Takuuta tulee pyytää kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected] ja laittamalla sähköpostin aiheeksi ”Tuottotakuun hyvitys”. Kirpputorin henkilökunta tarkastaa pyynnön, ja antaa ohjeet takuuhyvityksen saamiseksi. Takuuhyvitys voidaan palauttaa ainoastaan kirpputorimyyjän pankkitilille. Takuun hyvityksiä myymälän käteiskassalla ei tehdä. Kirpputorimyyjän tulee ilmoittaa tilinumero hyvityssumman palautusta varten joko sähköpostilla tai kassalla.