NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Voit tuoda osan myytävistä tuotteistasi myyntipäivääsi edeltävänä päivänä. Arkisin klo 17.30 ja viikonloppuisin klo 14.30. Näin pääset alkuun ja seuraavana päivänä voi täyttää pöytää lisää.

Kirppari-Kallen omilla sivuilla myyjä voi tarkistaa myyntijakson ajankohdan, hinnoitella myyntiin tulevat tuotteet, seurata myyntiä varatun myyntijakson aikana sekä päivittää omia tietoja.

JATKAMINEN

Sinun on mahdollista jatkaa pöytävuokraasi samassa paikassa, mikäli sitä ei ole myyty uudelle vuokralaiselle. Vaihtoehtona on pöytäpaikan vaihtaminen, lappuja ei tarvitse vaihtaa!

LOPETUS

Pois lähtiessäsi pöydän tulee olla tyhjennetty viimeisenä myyntipäivänä, arkisin klo. 17.00 mennessä ja viikonloppuisin klo.14.00 mennessä. Tarkasta löytöpiste sekä muut myyntipöydät ja sovituskopit omien tuotteidesi osalta ennen lähtöäsi, näin vähennämme tavaroiden siirtymistä saliin. Huolehdithan, ettet pakkaa toisen myyjän tavaroita mukaasi, se rinnastetaan myymälävarkaudeksi. 

Mikäli joudumme tyhjentämään pöytäsi ilman erillistä sopimusta, perimme siitä 20€ maksun.

HINNOITTELU

Luomme sinulle ensimmäisen varauksen yhteydessä henkilökohtaisen asiakasnumeron. Asiakasnumerosi pysyy sinulla aina samana, eikä sinun tarvitse hinnoitella myytäviä tuotteitasi uudelleen pöytäpaikan vaihtuessa, vain hintalapussa oleva pöytänumero tulee vaihtaa.

Mikäli varaat pöydän ystäväsi kanssa tulee molemmilla olla asiakasnumero ja henkilökohtaiset hintalaput. Näin saatte molemmat omat tilitykset eikä rahoja tarvitse eritellä. Hinnoittelussa tulee käyttää ainoastaan Jussilta saatavia viivakoodillisia hintalappuja.

Mikäli haluat käyttöösi jonkun alennusprosentin tehostaaksesi loppumyyntiäsi. Ilmoitathan siitä aina henkilökunnalle. Muista myös ilmoittaa kaikkien henkilöiden nimet joiden kanssa jaat myyntipöytäsi. Huomioithan että alennusprosentti koskee kaikkia varaamiasi pöytiä!

Ethän koskaan korjaa tuotteen hintaa käsin. Tee aina uusi hintalappu. Sotkettu hintalappu on myyntikelvoton. Suosittelemme että lisäät aina tarkan tuotekuvauksen hintalappuihin.

Tuotteet hinnoitellaan AINA Jussin Jättikirppiksen omilla hintalapuilla. Tuotteiden hinnoittelun voi tehdä joko käsin kirjoittamalla tai netissä Kirppari- Kallessa. Hintamerkinnät tulee olla selkeät ja helposti luettavissa (merkki, malli, koko, väri).KAIKKI viivakoodilliset hintalaput tulostetaan AINA Jussin Jättikirppiksellä. Hintalaput voidaan kiinnittää tuotteisiin nuppi- ja hakaneuloilla, langalla tai teipillä pysyvyyden lisäämiseksi.

Säilytämme hintalaputtomia tuotteita 1vko löytönurkassamme. Tämän jälkeen lahjoitamme tavarat hyväntekeväisyyteen. Tarrojen pysymistä tuotteissa on syytä vahvistaa nuppineuloilla tai kassoilla myytävillä kiinnityspohjilla.

Myyntituotteiden täytyy mahtua myyntipöydälle. Lattiatilat täytyy ehdottomasti pitää tyhjinä.

Muistathan että Jussin Jättikirppis ei ole vastuussa myyntituotteistasi, vaikkakin pyrimme tarjoamaan tuotteidesi asianmukaisen kohtelun kameravalvonnan avulla.

Meiltä löytyy kassoilta nappi-, tarra- sekä lenkkihälyttimiä tuotteidesi suojaksi. 

TILITYS

Tilitys maksetaan joko käteisellä tai tilille. Käteisnostoraja on 200 euroa. Tilitys on mahdollista ottaa milloin vain, kunhan pöytämaksusi ovat ajantasalla. Tilille maksettavat rahat lähtevät meiltä ma, ke ja pe. Kun haluat tilityksen, pyydä se meiltä, sillä tilitykset EI lähde automaattisesti. Lisääthän tilinumerosi jos myynti ylittää 200 euroa.

Välitilityksiä voi tehdä jos pöytävuokrat ovat maksettu.

MAKSUVÄLINEET

Käteinen, pankkikortit, Visa, Visa Electron, Master Card.

MUUTA

Jussin Jättikirppis ei korvaa varastettuja, kadonneita tai rikkimenneitä tuotteita, palo- tai vesivahinkoja.

Hyvän myynnin saamiseksi kannattaa huolehtia, että pöytä on siisti ja että jokaisessa tuotteessa on lappu kiinni! Meillä on myös tarjolla siivouspalvelu 1,50€/päivä tai 10€/viikko, mikäli et itse pääse paikan päälle siistimään pöytääsi.

Tuotteita kannattaa tuoda päivittäin lisää – ei kerralla kaikkea. Liian täysi pöytä on helposti epäsiisti ja myynti hiipuu.

Tavaroiden jättäminen lattialle on ehdottomasti kielletty!!

Myymättä jääneitä säilytämme viikon, jonka jälkeen ne ovat Jussin Jättikirppiksen omaisuutta.

Myyntitulot myymättä jääneistä ohjataan hyväntekeväisyyteen.