Myyntipaikan vuokraushinnasto – KOTKA

  • Viikkovuokra (7 myyntipäivää) 1-184 32 € tai 185-204 25€  €
  • Kirpputori veloittaa 4,5% provision myydyistä tuotteista.
  • Lisäpäivä 4,80 tai 3,80 €

Voit varata haluamasi määrän myyntipäiviä minimiajan ollessa 7 päivää,
esim. 10 myyntipäivää on 46,40€ + 4,5% provisio. Kiinniolopäiviä ei lasketa myyntipäiviksi.

Myyntipaikan vuokraushinnasto – PORVOO

  • Viikkovuokra (7 myyntipäivää) 32,00 €
  • Kirpputori veloittaa 4,5% provision myydyistä tuotteista.
  • Lisäpäivä 4,60 €

Voit varata haluamasi määrän myyntipäiviä minimiajan ollessa 7 päivää,
esim. 10 myyntipäivää on 45,8 € + 4,5% provisio. Kiinniolopäiviä ei lasketa myyntipäiviksi.

Viikkovuokra sisältää

  • 4 hyllypaikkaa + vaaterekkipaikka (n. 1 m)
  • Tyhjiä hintalappuarkkeja 2kpl, hälyttimiä 5kpl/varaus, nuppineulat, hengarit
  • Hinnoittelupistooli (myymälässä käyttö ilmaista, vuokrattavissa myös kotiin)
  • Tunnukset Kirppari-Kalle-sivustolle

Omien henkareiden, rekkien, hyllyjen tai lisäosien tuominen ja esillelaitto myyntipaikalle on kielletty. Tuotteita voi myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa. Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Kirpputorin henkilökunnalla on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

Myyntipaikan voi varata täysi-ikäinen henkilö netissä Kirppari-Kalle -järjestelmän kautta rekisteröitymällä, puhelimitse tai paikan päältä myymälästä aukioloaikojen puitteissa.  Myyjän ollessa estynyt käyttämään myyntijaksoa eikä estymisestä ilmoiteta ennen neljää vuorokautta, perimme puolet viikon vuokrasta. Myyntipäiviksi lasketaan liikkeen aukioloajat, eivätkä mahdolliset kiinniolopäivät lyhennä myyntijaksoa.
Kirppari-Kallen omilla sivuilla myyjä voi tarkistaa myyntijakson ajankohdan, hinnoitella myyntiin tulevat tuotteet, seurata myyntiä varatun myyntijakson aikana sekä päivittää omia tietoja.

Voit tuoda myytävät tuotteesi myyntipäivääsi edeltävänä päivänä arkisin klo 17.30 ja viikonloppuisin klo 14.30. Pöydän tulee olla tyhjennettynä viimeisenä myyntipäivänä klo 17 arkisin ja viikonloppuisin klo 14.

Mikäli joudumme tyhjentämään pöytäsi ilman erillistä sopimusta, perimme siitä 20€ maksun.

Asioidessasi Jussilla myyjänä tai asiakkaana, palautathan AINA muiden tuotteet omille paikoilleen tai henkilökunnalle. Näin vähennämme tavaroiden eksymistä saliin.

Vuokraan sisältyy 2 arkkia tyhjiä (käsinkirjoitettavia) hintalappuja, lisäarkit ovat 0,20€. Koneella täytetyt hintalappuarkit tulostamme veloituksetta. Mikäli pöydässä on useampi myyjä, muistathan pyytää hintalaput aina OMALLA NIMELLÄ.

Tilitys maksetaan joko käteisellä tai tilille. Käteisnostoraja on 200 euroa. Tilitys on mahdollista ottaa milloin vain, kunhan pöytämaksusi ovat ajantasalla. Tilille maksettavat rahat lähtevät meiltä ma, ke ja pe. Kun haluat tilityksen, pyydä se meiltä, sillä tilitykset EI lähde automaattisesti. Maksamme välitilityksiä ainoastaan pöytävuokranne ollessa ajantasalla. 

Kirjautumalla kirpparikalle.net sivulle pystyt mm. seuraamaan myyntiäsi, lisäämään tilinumerosi ja hinnoittelemaan tuotteitasi.

Voit tehostaa loppumyyntiäsi laittamalla pöytääsi alennusprosentin. Ilmoitathan siitä aina meille. Muistathan myös ilmoittaa kaikkien henkilöiden nimet, joiden kanssa jaat myyntipöytäsi. Huomioi myös, että alennusprosentti koskee kaikkia varaamiasi pöytiä!

Ethän koskaan korjaa tuotteen hintaa käsin. Tee aina uusi hintalappu. Sotkettu hintalappu on myyntikelvoton. Suosittelemme että lisäät aina tarkan tuotekuvauksen hintalappuihin. Tuotteet hinnoitellaan AINA Jussin Jättikirppiksen omilla hintalapuilla. Hintamerkinnät tulee olla selkeät ja helposti luettavissa (merkki, malli, koko, väri). Viivakoodi tulee myös olla helposti luettavissa.

KAIKKI viivakoodilliset hintalaput tulostetaan AINA Jussin Jättikirppiksellä.

Meiltä löytyy löytönurkka. Tarkista ovatko kadonneet tuotteesi siellä. Tarrojen pysymistä tuotteissa on syytä vahvistaa esim. nuppineuloilla. Meiltä löytyy myös pahvisia kiinnikepohjia (1€/100kpl) sekä snap-on lenkkejä (1€/40kpl). Säilytämme hintalaputtomia tuotteita sekä löytötavaroita 1 viikon ajan, tämän jälkeen lahjoitamme ne hyväntekeväisyyteen. 

Myyntituotteiden täytyy mahtua myyntipöydälle. Lattiatilat ja päädyt täytyy ehdottomasti pitää tyhjinä.

Siisti pöytä myy parhaiten, myös liian täynnä oleva pöytä voi vaikeuttaa myyntiä. Tarvittaessa meiltä on myös mahdollista ostaa pöydällesi siivouspalvelu (1,5€/pvä tai 10€/vko). 

Muistathan, että Jussin Jättikirppis ei ole vastuussa myyntituotteistasi, vaikka pyrimmekin tarjoamaan tuotteillesi parhaan mahdollisen kohtelun. Varashälyttimiä kuuluu vuokraan 5kpl/varaus ja lisähälyttimet maksavat 0,10€/kpl. Hälyttimiä löytyy nappeja, lenkkejä sekä tarroja.

Pöytävuokra on Kotkassa 29,90€/vko ja 4,30€/päivä + myynnistä vähennettävä 4,5% provisio
Pöytävuokra on Porvoossa 32€/vko ja 4,60€/päivä + myynneistä vähennettävä 4,5% provisio.

Myyntiaikasi jälkeen kertyneet myynnit säilyvät vielä 30 päivän ajan. Tämän jälkeen lahjoitamme ne hyväntekeväisyyteen. 50€ ylittäviä myyntiprovisioita säilytämme 3kk ennen hyväntekeväisyyteen siirtämistä.